Thorn

Låna pengar

Låna upp till 100.000kr

Långivare

Utbetalningar samma dag

Erbjudande
  • Ränta*: 9.84 - 21.60 %
  • Uppläggningsavgift: 595 kr
  • Högsta lånebelopp: 1000 000 kr
  • Lägsta lånebelopp: 10 000 kr
  • Åldersgräns: 21
  • Betalningsanm, ok: Ja
Ansök nu Ansök nu

Utbetalningar samma dag

Thorn Finans har en snabb process för utbetalningar. När de mottagit skuldebrevet, vilket enklast sker digitalt, förs pengarna över till ditt bankkonto direkt. Med andra ord behöver det inte ta mer än ett par timmar. Du har pengarna på kontot när din bank hanterat transaktionen, vilket brukar ta mellan 1–3 bankdagar.

Ett mycket erfaret företag

Eftersom Thorn Svenska AB har funnits på den svenska marknaden i nästan 50 år är det ett av de äldsta företagen inom kreditmarknadsbranschen. Det ger naturligtvis en trygghet i och med att de vet vad de håller på med. Företaget har minskat sin personalstyrka de senaste åren, men visar å andra sidan på en ökad omsättning. En kraftigt ökad vinstmarginal och en god soliditet visar ett välmående företag som är att lita på.

Lånebeloppen varierar från 10 000 kronor upp till 100 000 kronor. Jämfört med andra aktörer på marknaden är detta spann relativt vanligt. Lånetaket kan dock anses vara aningen lågt och begränsar låntagarens möjligheter för exempelvis kontantinsats vid huslån eller finansiering av en ny bil. Samtidigt passar det utmärkt för dig som endast behöver förhållandevis små summor och snabbt. Att de erbjuder öronmärkta lån och möjlighet att hyra utrustning är mycket positivt, särskilt som det ger dig med lägre inkomst en chans att ha råd. Du behöver endast vara 18 år för att handla hos Thorn, men 21 år för att ta lån eller finansiera produkterna, vilket är ovanligt högt.

Låna upp till 100.000kr