Snabbfinans

Låna pengar

Upp till 30 000 kr

Långivare

Utbetalning samma dag

Erbjudande
  • Ränta*: 39 %
  • Uppläggningsavgift: 395 kr
  • Högsta lånebelopp: 30 000 kr
  • Lägsta lånebelopp: 1 000 kr
  • Åldersgräns: 20 år
  • Betalningsanm. ok: Nej
Ansök nu Ansök nu

Låna 1 000 – 30 000 kronor med snabb utbetalning

Ansökan, som sker helt via nätet, är mycket lätt att genomföra. Under ansökningen får du svara på några frågor, exempelvis om din ekonomi. Du får också fylla i dina bankuppgifter. I nästa del får du välja din bank och logga in på den. Via ett system som kallas Instantor görs en legitimering av dig. Om din bank inte finns med i listan finns ett alternativ med verifiering via mobilen.

Tydliga villkor – inget är dolt i det finstilta

Snabbfinans erbjuder en kontokredit på mellan 1 000 – 30 000 kronor, däremot finns det möjlighet att höja kreditgränsen till 60 000 kronor för befintliga kunder. En kontokredit fungerar som ett kreditkort fast utan själva kortet. Du betalar bara ränta på den del av krediten du väljer att utnyttja. I Snabbfinans fall är den årliga räntan 39% men du väljer själv återbetalningstid och har därför goda möjligheter att själv påverka kostnaden för lånet.

Utöver ränta betalar du även en startavgift och aviavgifter för kontokrediten.

Enkel ansökan – tydliga villkor med högt ränteläge

Snabbfinans har en tydlig och bra hemsida, där dina erbjudanden presenteras på ett tydligt och enkelt sätt. Som i princip alla snabblåneföretag ligger de högt i räntenivåer utan att tillhöra de extrema. Företaget tar ut en hel del avgifter, både uppläggningsavgift och aviavgift. Det redovisas tydligt, men dessa kostnader ger inga skatteavdrag. Snabbfinans redovisar inte ränta efter skatteavdrag vilket kanske är synd. Deras kontokredit följer samma upplägg som hos andra företag i branschen. Det är dock inte helt lätt att få fram vilken kostnad du har fram tills dess att krediten är beviljad och klar men ännu inte tagen i anspråk.

Räkneexempel lån:

Låna 10 000 kronor med ett års återbetalningstid (12 återbetalningar). Återbetalningen sker månadsvis med annuitet till en nominell rörlig ränta på 39%. Den effektiva räntan blir 65,83%. Aviavgift 35 kr, uppläggningsavgift 295 kr. Månadskostnad 1 095 kr. Totalkostnad 12 979 kr.

Upp till 30 000 kr