SMSPengar

Låna pengar

Upp till 30 000 kr

Långivare

Upp till 30 000 kr

Erbjudande
  • Ränta*: 39.8 %
  • Uppläggningsavgift: 280 kr
  • Högsta lånebelopp: 30 000 kr
  • Lägsta lånebelopp: 1 000 kr
  • Åldersgräns: 18 år
  • Betalningsanm. ok: Nej
Ansök nu Ansök nu

Låna 30 000 kronor på bara några minuter

Den som besöker Smspengars hemsida möts av ansökningsprocessens första steg redan på startsidan. Där kan du som vill låna pengar fylla i önskat lånebelopp och få en uppskattad kostnad för lånet. Därifrån klickar du dig sedan vidare för att fylla i övriga uppgifter om dig själv och din ekonomiska situation innan du signerar din låneansökan med Bank-ID. Totalt tar det inte mer än några minuter att ansöka om ett lån hos Smspengar.

I samband med din ansökan görs en kreditprövning hos Creditsafe. Att Smspengar använder sig av just Creditsafe och inte UC förenklar möjligheten att låna pengar för dig som har dålig kreditvärdighet hos UC.

När du skickat in din ansökan får du ett förhandsbesked direkt på skärmen. Inom kort kommer Smspengar sedan handlägga ditt ärende och ge dig ett definitivt besked.

Tänk på! Smspengar hanterar bara nya låneansökningar under öppettiderna. Du kan dock ansöka om ett lån dygnet runt.

Pengarna betalas ut direkt

Smspengar har en ränta på 39,8% på sina lån, utöver det tillkommer både uppläggningsavgift och aviavgifter. Tar du ut pengar från ditt kreditkonto får du även betala en särskild uttagsavgift. Eftersom du bara betalar på nyttjad kredit och du själv kan bestämma återbetalningstakt är det svårt att svara på hur mycket ett lån kommer kosta dig. Du har stora möjligheter att själv påverka kostnaden.

Från att lånet godkänns till att du har pengarna på ditt konto tar det bara några minuter. Smspengar erbjuder nämligen direktutbetalning till i stort sett alla Sveriges vanligaste banker. Skulle du inte få pengarna direkt behöver du dock inte vänta mer än en bankdag.

Men innan du överhuvudtaget kan börja fundera på något lån måste du ta reda på om du uppfyller kraven för att få låna några pengar. Smspengars krav skiljer sig inte nämnvärt från andra konkurrenter, exempelvis måste du ha uppnått en viss ålder, inte ha några skulder eller någon betalningsanmärkning för att få låna. Men utöver dessa krav måste du ha ett mobilnummer och varit folkbokförd i Sverige i minst 5 år.

Högt kreditbelopp med snabb utbetalning

Smspengar är en aktör som funnits på den svenska marknaden i många år. Man erbjuder ett relativt högt kreditbelopp som kan tilltala en bred målgrupp. Det faktum att man använder Creditsafe i stället för UC innebär även att fler personer kan beviljas ett lån.

Dessvärre är kostnaden för lånet ganska hög även om den går att hålla nere genom att inte utnyttja hela krediten på en gång. Dessutom tillkommer övriga kostnader, såsom uppläggningsavgift och aviavgifter som gör lånet ännu dyrare. Om du tar pengar tillkommer ytterligare kostnader i form av uttagsavgift. Det finns helt klart alternativ på marknaden som är billigare än Smspengar.

Smspengar kan locka med direktutbetalning till nästan alla banker. Själva uppskattar man det till att 95% av alla låntagare får sina pengar utbetalda direkt. Snabbare än så kan det inte bli. Som längst får du vänta till nästkommande bankdag innan du har pengarna på ditt konto.

Det är inte bara utbetalningstiden som håller högsta klass, även kundtjänsten gör det. Långivaren håller nämligen öppet under både vardagar och helger, däremot inte storhelger. Du kan både ringa och mejla kundtjänsten så det är bara välja den kontaktväg som passar dig bäst. Vid generella frågor kan du även titta på Smspengars frågor och svar-sida. Där besvaras kundernas allra vanligaste frågor.

Den som vill känna sig extra trygg under hela sin låneperiod kan även teckna en extra försäkring som skyddar dig om du inte skulle kunna betala din skuld. Försäkringen täcker upp till 8 000 kronor i månaden.

Upp till 30 000 kr