Sambla

Låna pengar

Upp till 600 000 kr

Långivare

Lån upp till 600 000 kr

Erbjudande
  • Ränta*: 2.95 - 29.90 %
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Högsta lånebelopp: 600 000 kr
  • Lägsta lånebelopp: 5 000 kr
  • Åldersgräns: 18 år
  • Betalningsanm. ok: Ja
Ansök nu Ansök nu

Pengarna på kontot 1-3 dagar efter signerad lånehandling

Utbetalningstiden beror på vilken bank du väljer att teckna lån med. I regel kommer pengarna 1-3 dagar efter signerad lånehandling.

Låna mellan 5 000 och 600 000 kronor till bästa räntan

När du besöker Samblas hemsida möts du av deras enkla och tydliga ansökningsformulär. Här kan du ställa in hur mycket du vill låna och vilken avbetalningstid du önskar ha. Samtidigt som du justerar värdena ser du vad den ungefärliga månadskostnaden kommer att landa på. Lånet du ansöker om är ett privatlån och du kan även välja att ansöka om ett samlingslån.

Ett samlingslån är ett lån som låter dig samla små och dyra krediter i större lån för att hålla nere månadskostnaderna. I samband med att du anger hur du vill att ditt lån ska se ut får du även lämna sådant som personnummer och anställningsform. Vill du öka dina chanser med hjälp av en medsökande är även det möjligt.

Jämför över 40 banker och långivare gratis med bara en kreditupplysning

Att ansöka om lån via Sambla är helt gratis och det tillkommer inga uppläggningsavgifter eller räntepåslag. Låneförmedlaren får i stället ersättning av den bank som du väljer att teckna ett lån hos. Din ansökan är inte bindande och du behöver således inte välja något av låneerbjudandena om du inte vill.

Eftersom inget räntepåslag förekommer och räntan sätts individuellt av varje bank går det inte att säga en exakt ränta, men vanligtvis varierar den nominella räntan mellan 2,95 % och 29,90 %. Eftersom du får svar från många olika banker kan du välja den lägsta räntan och vill du ha hjälp med ditt beslut kan du ta hjälp av en personlig rådgivare. Sambla samarbetar med över 40 banker och långivare, och inom 24 timmar har du fått svar från samtliga aktörer som är villiga att bevilja dig ett lån.

Låna upp till 600 000 kronor snabbt, enkelt och tryggt

Sambla är en låneförmedlare med i dag över 40 stycken bankpartners som ger dig låneerbjudanden med bara en kreditupplysning. Med så många samarbetspartners är man en av Sveriges allra bästa låneförmedlare. Du får svar från inom 24 timmar och ansökning är både enkel och gratis. När du lånar via Sambla gör du det till samma ränta som om du skulle ha gått direkt till banken och låneförmedlaren gör inga räntepåslag. Sambla har funnits sedan år 2014 och har i dag etablerat sig i både Finland och Norge vilket vittnar om en smidig och uppskattad tjänst, precis som deras goda kundomdömen gör. Hos Sambla är det enkelt att hitta informationen du söker då de är transparenta och tydliga.

Det är svårt att anmärka på något men det hade varit önskvärt med en kundtjänst som även var tillgänglig under helgerna. Kundtjänsten har dock relativt bra öppettider under vardagar och det är ett plus att du kan få hjälp av en personlig rådgivare om du behöver hjälp med att fatta ett klokt beslut.

*Räkneexempel lån: 150 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 215 282 kr på 144 avbetalningar = 1 495 kr/mån. Nom. rörlig ränta 6,4%. Eff. ränta 6,59% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift 0 kr).

Upp till 600 000 kr