Northmill Bank

Låna pengar

Upp till 50 000 kr

Långivare

Utbetalning oftast samma dag

Erbjudande
  • Ränta*: 4.9 - 20.9 %
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Högsta lånebelopp: 50 000 kr
  • Lägsta lånebelopp: 1 000 kr
  • Åldersgräns: 20 år
  • Betalningsanm. ok: Ja
Ansök nu Ansök nu

För över dina pengar samma dag

När din kredit har beviljats dröjer det inte lång tid innan Northmill har fört över pengarna till ditt konto. Utbetalning sker samma dag om du får din ansökan beviljad före kl 13:30. Beviljas din ansökan efter det har du pengarna på kontot senast nästkommande bankdag. Notera att Northmill endast gör överföringar under sina öppettider.

Välj en kreditgräns på upp till 50 000 kronor

Det är en modern och snygg hemsida som möter kunderna när de loggar in till Northmill. Informationen är uppdelad i stora stycken vilken gör den lättöverskådlig och då det är en mindre text i varje stycke är det lättare för ögat att ta in all information. Här hittar du förutom krediten, information om Northmills app och kreditskydd. Hos Northmill kan du ansöka om ett lån i form av en kontokredit och du kan se vilka belopp och villkor som finns direkt på förstasidan hos aktören. En kontokredit påminner om ett snabblån i lånebeloppen, men det fungerar mer likt ett kreditkort bortsett från att du inte behöver något fysiskt kort.

När det kommer till ansökan ska du fylla i ett standardformulär, likt som på många andra lånesidor. Steg ett handlar om att välja det kreditbelopp du önskar och därefter följer privata uppgifter likt personnummer, mobilnummer och e-postadress. När du skickat in din ansökan kommer en kreditupplysning tas på dig och du får sedan besked om din ansökan direkt på skärmen.

En fast månadsränta och fördelaktiga lånekrav

Northmill marknadsför sig som en snabb lånetjänst där du får svar direkt. Den ansökan du gör är helt gratis och du får som lovat svar omedelbart. Din ränta sätts individuellt mellan 4,9 – 20,9 procent. Det relativt stora spannet gör det dock svårt att säga exakt hur bra  och billigt lånet är. Men det fördelaktiga med en kontokredit är att du endast betalar ränta på det belopp du faktiskt använder. Låt oss säga att du har beviljats en kredit på 20 000 kronor men endast använder 5 000 kronor en månad, då är det endast detta belopp du betalar ränta på.

Utöver ränta är det dock bra att veta att du betalar både en administrativ månadsavgift på 19 kronor och en uttagsavgift på 195 kronor.

Hos Northmill kan du låna en onlinekredit mellan 1 000 och 50 000 kronor, bli beviljad ett lån snabbt trots att du har betalningsanmärkningar och du får ansöka om ett lån från 20 års ålder. Detta är ett koncept som lockar många. Northmill är utöver detta en av de mest säkra och tillförlitliga låneaktörerna på nätet och har ett gott rykte.

*Räkneexempel lån: 25 000 kr i 5 år. Totalt att återbetala 35 459 kr på 60 avbetalningar = 591 kr/mån. Nom. rörlig ränta 12,9%. Eff. ränta 15,75% (administrativ månadsavgift 19 kr, uppl. avgift 0 kr, uttagsavgift 195 kr).

Upp till 50 000 kr