Mobillån

Låna pengar

Upp till 30 000 kr

Långivare

Utbetalning direkt under öppettider

Erbjudande
  • Ränta*: 39 %
  • Uppläggningsavgift: 295 kr
  • Högsta lånebelopp: 30 000 kr
  • Lägsta lånebelopp: 1 000 kr
  • Åldersgräns: 20 år
  • Betalningsanm. ok: Nej
Ansök nu Ansök nu

Utbetalning direkt under öppettider

Om du har någon av bankerna Swedbank, Nordea, Handelsbanken eller SEB betalas pengarna ut omgående under kontorets öppettider.

Låna mellan 1 000 – 30 000 kronor snabbt och smidigt

Du ansöker om ett lån direkt på hemsidan mobillån.se. Först får du välja om det är ett mobillån eller en kontokredit som du är intresserad av. Nästa steg är att fylla i personnummer och telefonnummer samt välja önskad summa och lånets längd. Efter detta går du vidare till nästa steg genom att trycka på Ansök nu. Som ny kund kan du låna max 30 000 kronor men befintliga kunder kan höja sitt lån till 60 000 kronor.

Du kommer nu vidare till nästa sida där du ska fylla i dina kontaktuppgifter inklusive bankdetaljer. Därefter behöver du fylla i information om din nuvarande ekonomiska situation. Det sista steget i processen är att du identifierar dig själv med hjälp av BankID. Detta är en väldigt tydlig och enkel process som tar cirka 20 minuter att genomföra.

Mobillån är ett så kallat lån utan UC, i stället använder man sig av Bisnode i sina upplysningar.

Generösa återbetalningsvillkor

Mobillån.se har en effektiv ränta på runt 50 % vilket kan anses högt men är normalt när det handlar om mindre privatlån. Din ansökan behandlas så snart som möjligt och om du blir beviljad kommer pengarna in på kontot under samma dag förutsatt att du ansöker när långivaren håller öppet.

Första gången betalar du en uppläggningsavgift på 295 kronor. Dessutom tillkommer en kostnad på 35 kronor om du vill betala via pappersavi. Du kan när som helst ändra lånets löptid då Mobillån är flexibla med detta. Har du möjlighet att betala av hela lånet under ett och samma tillfälle är du välkommen att göra detta. Det kostar ingenting att göra en låneansökan och den är inte heller bindande. Du tar det slutgiltiga beslutet när du blivit beviljad.

Välj mellan kontokredit och snabblån med tydliga villkor

Det som gör att Mobillån.se sticker ut bland långivare är att de erbjuder både kontokredit och snabba lån. En kontokredit fungerar på liknande sätt som ett kreditkort och är en försäkring om att det alltid finns pengar att tillgå. Något vi gillar med Mobillån.se är att du har möjlighet att låna ett så lågt belopp som 1 000 kronor. Du har också möjlighet att korta ner eller förlänga betalningstiden om du skulle önska. Ett stort plus är att de har utvecklat en app som fungerar både för Android och iPhone. Det gör det mycket enklare att hålla koll på dina lån.

För att bli beviljad ett lån krävs det att du har en total årsinkomst på 150 000 kronor, ett helt okej krav från en långivare. När du väl är kund hos dem kan du höja din gräns till 60 000 kronor vilket är ett stort plus. Till deras nackdel kan vi säga att de inte erbjuder lån för alla eftersom de har en något hög åldersgräns på 20 år samt att de inte accepterar ansökningar med betalningsanmärkningar. Vi vill passa på att berömma deras hemsida som är tydlig och rak och där risken för missförstånd är minimal. Vi gillar också att de har öppet på lördagar vilket många konkurrenter inte erbjuder.

Upp till 30 000 kr