Klicklån

Låna pengar

Upp till 40 000 kr

Långivare

låna upp till 40 000 kr

Erbjudande
  • Ränta*: 9.84 - 21.6 %
  • Uppläggningsavgift: 595 kr
  • Högsta lånebelopp: 40 000 kr
  • Lägsta lånebelopp: 10 000 kr
  • Åldersgräns: 20 år
  • Betalningsanm. ok: Nej
Ansök nu Ansök nu

Pengarna på kontot samma dag eller dagen efter

Efter att låneavtalet är signerat antingen med BankID eller via post, betalas pengarna ut snabbt till ditt konto. Oftast samma dag.

Låna mellan 10 000 och 40 000 kronor utan krångel

Som redan nämnt möts du direkt på startsidan av det ansökningsformulär du ska använda. Med hjälp av reglage ställer du in hur mycket du vill låna och med vilken löptid. Därefter fyller du i de uppgifter som efterfrågas, exempelvis namn, personnummer och bankuppgifter. Innan du kan klicka på “Ansök nu” behöver du kryssa i att du accepterar villkoren, om du godkänner nyhetsbrev och att du samtycker till Thorn Svenska AB:s användande av dina uppgifter.

I vissa fall kan du komma att bli kontaktad med kompletterande frågor innan ditt lån kan godkännas. Efter beviljat lån betalas pengarna ut snabbt, ofta redan samma dag som låneavtalet signerats. Med andra ord en relativt enkel ansökningsprocess.

Fast årlig ränta

Eftersom du måste vara minst 20 år fyllda och inte får ha några betalningsanmärkningar är KlickLån inte för alla. För att bli beviljad lån krävs det med andra ord att du har hyfsad koll på din ekonomi.

Ditt lån kommer alltid med en uppläggningsavgift på 595 kronor och det tillkommer även administrationsavgifter oavsett om du väljer autogiro eller faktura. Autogiro kostar 19 kronor i månaden medan faktura kostar 39 kronor. Räntan som de kan erbjuda är fast och ligger i regel mellan 9,84 – 21,60 %, denna sätts individuellt utifrån din kreditvärdighet och KlickLåns bedömning. Med den uppläggnings- och administrationsavgift som tillkommer innebär det att den effektiva räntan landar mellan 11,92 – 25,61 %. Efter beviljat lån och signerat avtal betalas pengar ut snabbt, ofta redan samma dag.

Smidiga lån för dig som har hyfsad koll på din ekonomi

Att ansöka om privatlån hos KlickLån är relativt enkelt med en ansökningsprocess som går snabbt och inte kräver krångliga uppgifter. Det är också positivt att du kan få pengarna på kontot snabbt. Om du har en hög kreditvärdighet kan du få en låg fast ränta med tanke på att lånen är förhållandevis små, mellan 10 000 och 40 000 kronor. Har du däremot en lägre kreditvärdighet, trots att du är fri från betalningsanmärkningar, kan räntan bli relativt hög. Ett lån på 20 000 kronor kostar till exempel, i ett av KlickLåns representativa exempel, 38 245 kronor efter 6 år vilket innebär lånekostnader på 18 245 kronor.

Upp till 40 000 kr