Extralånet

Låna pengar

Upp till 50 000 kr

Långivare

Låna upp till 50 000 kronor

Erbjudande
  • Ränta*: 24.95 %
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Högsta lånebelopp: 50 000 kr
  • Lägsta lånebelopp: 10 000 kr
  • Åldersgräns: 18 år
  • Betalningsanm. ok: Ja
Ansök nu Ansök nu

Extralånet betalar ut pengarna inom 1-2 bankdagar

Om du får din ansökan godkänd betalas lånet ut till dig inom 1-2 bankdagar.

Låna upp till 50 000 och få snabbt besked

Extralånet erbjuder en mycket informationsrik och användarvänlig hemsida. Det är busenkelt att ansöka om ett lån, vilket du gör direkt på startsidan. Fyll i information om lånet och signera din ansökan med mobilt BankID. Inom kort kommer Extralånet höra av sig om du får lånet beviljat eller inte.

I samband med din ansökan tas en kreditupplysning via Bisnode. Det faktum att du kan beviljas ett lån utan UC gör det möjligt att bibehålla en god kreditvärdighet vilket även förbättrar dina chanser att beviljas ett lån i framtiden.

Fast årsränta bidrar till ökad trygghet

Extralånet är ett förhållandevis fördelaktigt snabblån med en fast ränta på 24,95% utan några dyra övriga avgifter som höjer totalkostnaden för lånet ytterligare. Det faktum att lånet kommer med fast ränta bidrar till en ökad trygghet för dig som låntagare eftersom du aldrig behöver oroa dig för att kostnaderna ska sticka iväg. Extralånets löptider löper från 1 – 10 år vilket är ganska lång tid sett till hur pass låga lånebeloppen är.

För att beviljas ett lån hos Extralånet behöver du först uppfylla ett antal grundkrav och klara kreditprövningen hos Bisnode. Du måste bland annat ha fyllt 18 år men inte vara äldre än 70 år. Dessutom ska du ha en stadigvarande inkomst och vara folkbokförd i Sverige och inneha svenskt personnummer.

 

Upp till 50 000 kr