Cashbuddy

Låna pengar

Låna upp till 25.000kr

Långivare

Låna upp till 25 000 kr

Erbjudande
  • Ränta: 26.5 %
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Högsta lånebelopp: 25 000 kr
  • Lägsta lånebelopp: 5 000 kr
  • Åldersgräns: 20 år
  • Betalningsanm. ok: Ja
Ansök nu Ansök nu

Låna mellan 3 000 – 25 000 kronor med utbetalning inom två dagar

Du ansöker enkelt om ett lån på Cashbuddys hemsida. Processen börjar med att du väljer lånebelopp samt återbetalningstid för att se hur mycket du kommer behöva betala tillbaka varje månad. När du klickat på “ansök nu” fyller du sedan i personnummer, mobilnummer samt e-postadress, och övriga uppgifter som vilken typ av sysselsättning och boendekostnad du har, om du har barn och övriga lån och krediter.

Efter inskickad ansökan tar Cashbuddy en kreditupplysning som går snabbt om du väljer att signera med mobilt BankID. Direkt efter att du skickat in din ansökan visas ett resultat på skärmen om lånet har beviljats eller inte. Du kan även få svaret att ansökan måste behandlas manuellt, då kommer det ta lite extra tid och du kan behöva skicka in kompletterande dokument.

Du betalar tillbaka ditt lån den 27:e varje månad och detta sker automatiskt via autogiro. Du kan också betala tillbaka lånet i förväg om du känner att din ekonomiska situation tillåter det.

Ett lån för dig med betalningsanmärkning

Cashbuddy vänder sig helt klart till personer med betalningsanmärkning då kraven är betydligt lägre när det gäller att få ett lån beviljat. Detta passar alltså dig som behöver ett litet lån utan större svårigheter. Har du inte någon betalningsanmärkning i bagaget finns det kanske mindre anledning att välja Cashbuddy då räntan ligger på nästan 30 % och alltså kommer utgöra en stor del av din återbetalning.

Cashbuddy är ändå ett etablerat bolag som håller det de lovar, det vill säga att ge dig ett snabbt besked på din låneansökan via sin hemsida, och en smidig utbetalning om du signerar digitalt. Att det inte finns några uppstartsavgifter kan också delvis kompensera den höga räntan. En annan sak som kunde varit bättre är möjligheterna att få kontakt med företaget per telefon, här är tiderna begränsade till förmiddagar fram till 12.30, och endast måndag till fredag.

Att Cashbuddy lägger tid och pengar på idrottsorganisationer kanske inte påverkar dig som kund, men säger ändå något om vad bolaget har för ambitioner och intressen.

Låna upp till 25.000kr