Banky

Låna pengar

Låna upp till 100.000kr

Långivare

Låna upp till 100 000 kr

Erbjudande
  • Ränta: 26.5 %
  • Uppläggningsavgift: 0 kr
  • Högsta lånebelopp: 100 000 kr
  • Lägsta lånebelopp: 10 000 kr
  • Åldersgräns: 20 år
  • Betalningsanm. ok: Ja
Ansök nu Ansök nu

Utbetalning inom 1-2 bankdagar till alla svenska banker

Ett lån hos Banky betalas vanligtvis ut inom en bankdag, men det kan gå snabbare om du har en godkänd borgensman när du skickar in din ansökan.

Låna mellan 10 000 – 100 000 kr snabbt och enkelt

Banky är en långivare som riktar sig till dig som har svårt att beviljas lån på den svenska marknaden. Med en grundlig analys av kundens ekonomi, och genom att bara betala ut lån till kunder med en borgensman kan Banky erbjuda lån med rimliga villkor. Det faktum att du lånar med en borgensman gör det även möjligt att beviljas lån med betalningsanmärkning.

Du ansöker enkelt om ett privatlån på Bankys hemsida. Fyll i önskat lånebelopp (10 000 kr – 100 000 kr), återbetalningstid och övrig information som efterfrågas innan du signerar din ansökan. Du får svar direkt på skärmen.

Väljer du att acceptera ditt låneerbjudande kommer pengarna betalas ut inom vanligtvis en bankdag.

Bra privatlån för dig som inte beviljas lån från annat håll

Banky är i det stora hela en bra och stabil långivare för dig som söker lån på upp till 100 000 kr. Banky är en av få aktörer inom privatlån som riktar sig till personer som har svårt att beviljas lån på annat håll och kräver att du har en borgensman.

Kostnaden för lånet är sammantaget ganska bra. Du betalar varken startavgift, aviavgifter eller andra övriga avgifter för ditt lån – däremot är räntan något hög i jämförelse med andra aktörer på marknaden. Säkerställ att du kan betala tillbaka lånet inom löptiden innan du skickar in din ansökan.

Utbetalningstiden för privatlånet är snabb och du har pengarna på kontot inom vanligtvis en bankdag. Exakt hur lång tid det tar att få pengarna utbetalda beror även på om du har din borgensman godkänd innan du skickar in din ansökan eller inte.

Låna upp till 100.000kr